Coco hedder iflg. stambogen DK Beider's Bright Belicia.
 

 
sbi g 21 - blå tortie tabby masket.
 
Hun er født d. 2/8 2009

Mor: DK Spindes Cirkeline (sbi n)
Far: N Effectrix Iver (sbi e 21)

Belicia - til daglig kaldet Coco, er vores første hellig birma. Vi overtog hende i oktober 2009, som avlskat. Hun gik i løb tidligt i 2010, og da vi syntes det var lige tidligt nok, gav vi hende p-piller (efter udførlig rådgivning med andre opdrættere og dyrlægen). Desværre kunne hun ikke tåle p-pillerne og fik livmoderbetændelse. Vi fik  hendes livmoder fjernet (sterilisation) i sidste øjeblik, ellers ville hun have været død af det. Det var en hård omgang og et stort tilbageslag for os, da vi nu havde set frem til at skulle have nogle fine killinger på hende. Livmoderbetændelse er en kendt (om end sjældent forekommende) bivirkning af p-piller. Vi var altså bare i den uheldige kategori her.
Den chance tager vi ikke igen - så p-piller er bandlyst i vores opdræt. Vi ligger hellere søvnløse om natten når den står på løbetid.

Coco er en skøn og meget energisk kat. Hun bærer tydeligt præg af at have været den første birma, og er måske lidt for primadonna agtig i visse situationer. Hun er meget legesyg, og har knap så meget tid/lyst til at sidde på skødet som Dixie.
Et dagligt ritual for hende er at rende i halen af vores huskat Chilli indtil hun bliver sur nok til at jagten går den anden vej.

Coco har også været på udstillinger. Fire er det blevet til, heraf en enkelt med nominering.
Hun har opnået tre CAP certifikater, og kan nu bryste sig med titlen Premier (PR).
Resultaterne kan du se her.