Killinger‎ > ‎

A-kuldet

A-kuldet

Vores første kuld kom til verden søndag d. 8/5 2011.
Dixie fødte to hankillinger; en creme (SBI e) og en lilla (SBI c).
Killingerne efter 9 måneder
I januar og februar 2012 har vi besøgt de dejlige basser i deres nye hjem, og der er ingen tvivl om at de begge stortrives og at deres ejere tager sig rigtig godt af dem og forkæler dem. Selv om de er vokset og har udviklet sig meget siden de forlod reden i august 2011, er det let at genkende dem og deres temperament fra de var små. Her er et par billeder af dem.
Audi
Audi 9 mdr. gammel
Audi 9 mdr. gammel
Armani
Armani 9 mdr. gammel
Armani 9 mdr. gammel
Opdatering d. 17/7
Killingerne er nu 10 uger gamle. Der er for alvor fart over feltet nu, og der er ikke det sted i huset der er for højt til dem. Vores store frygt mht. vores katteklatretårn er gjort helt til skamme. De suser op ad tårnet både på yder og indersiden af det. Nætterne tilbringer de i vores seng sammen med deres mor og ind i mellem også tante Coco. De er meget kælne og nogle rigtige selskabsmisser. De har fået deres første sundhedstjek og vaccination hos dyrlægen.
Vi har også haft besøg af de første interessede købere.
Som en lille bonus er Dixie kommet i løbetid, og vi har nu også kattejammer mange gange om dagen. Vi venter lige til næste løbetid til en evt. ny parring - vi vil godt lige af med killingerne først.
Der er friske billeder herunder. Hvis du vil se endnu flere billeder så klik her.
Audi (tv) og Armani. 10 uger gamle.
På billedet herover er det Audi til ventre og Armani til højre.

Audi spiller Ludo med Marianne (10 uger gl.)Audi spiller Ludo med Marianne (10 uger gl.)Audi spiller Ludo med Marianne (10 uger gl.)
Aftenlur på de gode sovepladser i kattetårnet. Audi (10 uger gl) længst væk og Dixie tættest på.
Billederne herunder er fra fotografen Sanderhoff photo i Silkeborg. Taget da killingerne vat 6 uger gamle.


Armani (creme) vejede 116 gram ved fødsel, og Audi vejede 104 gram.
Fødslen skete på dag 68 i graviditeten, og forløb uden problemer for Dixie, men med store bekymringer for opdrætterne. Heldigvis har vi gennem hele graviditeten og fødslen fået gode råd og vejledning af begge hold 'bedsteforældre' til killingerne, nemlig Marianne (Dixies 'mor'), som også har ageret jordmoder og næsten været en daglig gæst i dagene før og efter fødslen, og Camilla (Pixelmanias 'mor') som rundhåndet har uddelt af hendes store erfaring med fødsler og killinger. Meget stor tak til jer begge!

Vi er Fife registrerede opdrættere, og medlemmer af birmaklubben og jydsk racekatte klub.
Alt er således helt efter bogen, og alle killinger sælges med stamtavle og vaccinationer mv.

Kælekillinger sælges kun incl. kastrering/sterilisering som vil være udført inden killingen overdrages til den nye ejer.